Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Βίασαν τον Καντάφι με ξιφολόγχη

Νέο βίντεο της Global Post δείχνει την επανειλημμένη κακοποίηση του Καντάφι κατά τη διάρκεια της σύλληψής του. Έφτασαν στο σημείο να τον κακοποιήσουν ακόμα και σεξουαλικά με μια ξιφολόγχη (Vid)

Κακοποιείται επανειλημμένως από τους επαναστάτες, ακόμα και σεξουαλικά, με μια ξιφολόγχη! Αυτές είναι οι σκηνές από ένα νέο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη  στιγμή της σύλληψης του Μουαμάρ Καντάφι.
Το βίντεο αναρτήθηκε από την Global Post και δείχνει  καθαρά πως ένας εκ των επαναστατών, χρησιμοποιώντας μια ξιφολόγχη οπλοπολυβόλου Bicketti, βιάζει τον πρώην ηγέτη, ενώ ο τελευταίος είναι ήδη αιμόφυρτος και σε κατάσταση σοκ.
Αυτές οι εικόνες έχουν κάνει το γύρω του κόσμου και έχουν "αναγκάσει" τον ΟΗΕ και τη Διεθνή Αμνηστία να ξεκινήσουν έρευνα σχετικά με τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του Καντάφι.
Η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ζήτησαν τη διεξαγωγή έρευνας για τις συνθήκες του θανάτου του Μουάμαρ Καντάφι.
"Σε ό,τι αφορά τον θάνατο του Καντάφι, οι συνθήκες δεν είναι σαφείς. Δεδομένων αυτών που είδαμε, θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η διεξαγωγή έρευνας", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της Υπατης Αρμοστείας Ρούπερτ Κόλβιλ, προσθέτοντας ότι "οι δύο βιντεοταινίες  είναι πολύ ανησυχητικές".
Ο εκπρόσωπος δεν διευκρίνισε ποιο όργανο θα πρέπει να επιφορτισθεί με την έρευνα και υπενθύμισε ότι το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ εξουσιοδότησε μία επιτροπή εμπειρογνωμόνων για να ερευνήσουν τις βιαιότητες στη Λιβύη.

VIDEO:http://www.dailymotion.com/video/xlx727_exclusive-lynching-gaddafi_news?start=78#from=embed

http://www.cosmo.gr