Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Το Variety λέει πως ο Stallone θα πάρει Όσκαρ για το "Creed"

Φέτος τα Όσκαρ μοιάζουν λίγο περίεργα γιατί φτάνει Δεκέμβρης κι ακόμα δεν έχουμε φαβορί και αρχικούς πρωτοπόρους και άλλα τέτοια, είναι λίγο ό,τι κάτσει. Το οποίο είναι τέλειο γιατί σε ανοιχτές χρονιές μπορούν να συμβαίνουν παλαβά πράγματα όπως το να βγαίνει ένα spin-off του "Rocky" και οι κριτικοί να λένε πως θα πάει στα Όσκαρ.

Τώρα βγαίνει στην Αμερική συναντώντας τις πρώτες αντιδράσεις από κριτικούς. Αντιδράσεις πολύ θετικές, στο βαθμό που, να, το Vanity Fair μετράει τις οσκαρικές κατηγορίες που μπορεί να βρεθεί υποψήφια η ταινία και το Variety ανακοινώνει πως ο Σταλόνε είναι ήδη το φαβορί της κατηγορίας Β' Αντρικού Ρόλου.

 

Το "Creed" θυμίζουμε πως είναι η ιστορία του γιου του Απόλο Κριντ (τον οποίο παίζει ο Μάικλ Τζόρνταν, που επίσης παίζει πολύ για υποψήφιος) ο οποίος πάει και βρίσκει τον Ρόκι Μπαλμπόα για να τον προπονήσει. Αν συγκινήθηκες και μόνο στη σκέψη αυτής της ταινίας τότε μπες στην ουρά και πάρε αριθμό από το μηχάνημα επειδή το ίδιο πάθαμε όλοι. Ο έγκριτος pop culture δημοσιογράφος Μαρκ Χάρις έγραφε πριν λίγες μέρες πως θέλει να δει το Σταλόνε να φτάνει στα Όσκαρ χωρίς καν να έχει δει την ταινία.
Παιδιά η Δύναμη είναι ισχυρή στην περίπτωση αυτής της ταινίας. Και comeback story και συγκινητικό δράμα με μαύρο πρωταγωνιστή και δυνατότητα να τιμηθεί ένας σταρ σαν τον Σταλόνε και ισχυροί δεσμοί με το παρελθόν της Αμερικής.
Το "Creed" βγαίνει στην Ελλάδα στις 28 Ιανουαρίου, ό,τι πρέπει για τα πρώτα ή έστω δευτεροτρίτα δάκρυα συγκίνησης του 2016. Ως τότε, να μπαίνουν τα πρώτα στοιχήματα.





http://www.oneman.gr